torsdag 4 april 2013

2 är bättre än 1

Jag fortsätter i samma stuk som förra inlägget och säger att om jag bara fick ge er ett tips om entreprenörskap så är det att skaffa en affärspartner. Det är grymt mycket roligare och lättare. Jag vet, I have done both! Det är självklart att det går att lyckas ensam och det är många som har gjort det. Sen kan man ta hjälp av partner, släkt och vänner men det blir inte samma sak. Lättare att bolla med någon som är helt insatt, som har samma mål och drivkraft.

Bästa är att hitta någon som kompletterar en också. Jag var inne på att hitta en person (tjej) som var modeintresserad och som jag kunde lära upp angående stylingen men nu kan ärligt inte förstå hur jag tänkte. Den biten kan ju redan jag, jag behöver hjälp med det jag inte kan.

Är väldigt glad att jag hittade Mikael. Vi pratade om att man alltid kan köra lite arbetsrotation ifall man vill. Vilket i stora drag skulle innebära att jag skulle programmera och han skulle styla folk.
Vad tror ni? Vem skulle lyckas bäst? :-)

Bild lånad från www.vardforbundet.se

2 kommentarer:

  1. Jag brukar programmer lite åt min man ibland.=) Faktiskt ganska roligt.

    SvaraRadera
  2. sv; tackar, de var snällt av dig!kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...