måndag 29 april 2013

Fler väskproblem

Alltid dessa väskor! :-) Nu behöver jag införskaffa en kabinväska. Jag flyger ju till Finland på onsdag och det vore skönt att slippa checka in bagaget. Min chef föreslog att jag kunde ha en ryggsäck men fick påminna honom att jag är tjej och att det inte ryms så många skor i en ryggsäck. Han bara nickade och skrattade som svar. Dessutom äger jag ingen sådan heller. Vi flyger också till Norge i början av juni och det är inte sista gången det blir sådana här "småtripper" så därför kan det nog vara bra att investera i en riktig kabinväska. Det är ju ganska smidigt även om man bara reser bort en helg utan att flyga, vilket jag ju göra ganska ofta.

Frågan är bara vilken?
från vaskor.com
Lite läcker men inte fullt business-seriös:
från modestyblaise-shop.com

från tokyoto-luggage.com
Haha, vet inte riktigt vad min chef skulle säga om denna:

från evh.se

7 kommentarer:

 1. sv. Det är ju valborg i morgon, så varför inte grilla första gången i år då. :)

  SvaraRadera
 2. Men jisses vilka snygga, men hade nog valt 1 eller 3 =D

  Ja, men ellerhur, jag tycker det är lika dåligt åt båda håll. Jag är lite så att jag oftast blir klar precis då de ringer på dörren då kanske jag förbättrar på mascaran precis eller så =D

  SvaraRadera
 3. Jag har några kabinväskor hemma, smidigt och bra :)
  Hmm den sista va väldigt söt hihi men förstår kanske inte passar in i om du åker med företaget men hmm den klassiska första skulle ja nog satsa på kanske..

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att den första svarta var jättefin :)

  SvaraRadera
 5. Ja dom var jätte snygga dom smyckesställen. Längtar tills jag får hem det :) Ha en toppen måndag :)

  SvaraRadera
 6. Den första är hur fin som helst!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...