söndag 7 april 2013

Händer vecka 15


Hej kära vänner! Först vill jag bara säga att modeshowen i fredags var riktigt bra. Jag skulle vara så duktig att filma så att ni fick se lite men blond som jag är så trodde jag att jag filmade men blev tvärtom så har nu en massa filmsnuttar på mina ben. Tror inte att ni vill se det. Får låna bilder och visa er vid senare tillfälle.

I övrigt så har jag en väldigt hektisk vecka framför mig, för förutom det vanliga jobbet så händer följande:
  • Måndag: Möte med redovisningsbyrån angående den nya tjänst jag ska börja 1:a maj. Angående den tjänsten så fick jag förresten reda på att jag börjar den med en 3-dagars tripp till Finland, spännande! På kvällen på måndag ska jag ha lite photoshoot.
  • Tisdag: Har jag tid hos frisör för klippning och slingning (ska bli blondare! ;-) ). 
  • Onsdag: Tid hos läkare för att kolla upp ett födelsemärke. På kvällen ska jag träffa en vän och köpa biljetter av henne till ett skönhetsevent.
  • Torsdag: Ska på intervju faktiskt. Har ju redan tackat ja till en tjänst men ett annat företag ringde och tänkte att det inte skadar att kolla upp.
  • Fredag: Planering inför lördagen!! Ev AW som Modedagarna anordnar, om jag hinner.
  • Lördag: Delta på Modedagarna + middag på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...