torsdag 4 april 2013

Kom och hälsa på oss!

Som jag har sagt förut så ska vi delta på Modedagarna här i Jönköping 13:e april. Modedagarna börjar dock redan den 10:e. Se mer info här: http://www.jonkopingcity.com/aktiviteter

Vore kul om ni vill hälsa på oss! Vi kommer att finns inne på gallerian "Passagen" mellan ca 10.00-16.00. 13.00 hålls också en modevisning där inne. Dessutom kommer Victoria Eriksson finnas på plats, designer och modell som är känd från Top Model.

Mikael kommer ner från Stockholm och hos oss sker följande:

  • Jag utför en minivariant av min stylingtjänst "Färgrådgivning" samt att jag berättar mer om den och övriga tjänster
  • Jag visar upp mina egendesignade väskor och lite annat
  • Jag och Mikael kommer att prata om Modekampanj med fokus på forumet
På kvällen tänkte vi också käka lite middag inne i stan och vi har samlat ett gäng med både modeintresserade och sådana som inte är det. Det finns några platser kvar så om någon är intresserad av att joina oss kan ni maila mig på accessoeramera@gmail.com så får ni lite mer information.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...