torsdag 11 april 2013

Mera mode

Ni missar väl inte Modedagarna om ni bor i eller runt Jönköping? Det pågår just nu, schemat finns här: www.jonkopingcity.com/

Jag kommer som jag sagt tidigare att delta på lördag, inne på gallerian "Passagen"


men något annat jag kan rekommendera är AW imorgon på Le Trottior. Det blir modevisning och Cay Bond som är trendanalytiker föreläser.


Jag hinner egentligen inte gå på detta men det är bara ett måste. Det är inte varje dag denna stad är så fokuserad på mode som nu. Har fått en liten dröm om att få Jönköping att bli mer av en modestad så nästa år kan jag lova er att jag är med och planerar hela kalaset.

2 kommentarer:

  1. Modedagar - låter intressant! Jag får vänta tills nån får för sig att göra nåt sånt här... *skratt*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...