fredag 5 april 2013

Tidningsinspiration

Jag måste tillägga till inlägget igår att jag faktiskt gick på ett slags IT-gymnasium och gjorde bland annat flera egna hemsidor så är lite hemma i grundtänket men har inte riktigt intresset eller tålamodet för det idag.
Mode, design, marknadsföring, event, skriva texter mm är betydligt roligare ;-)

Igår satt jag och gjorde lite kollage till modekampanj.com. Tyckte att vi skulle ha lite bilder och inte bara en massa text men ville göra något kul. Då kom jag på att man kunde göra små kollage med information från den aktuella sidan. Ungefär som framsidan på en tidning med "puffar". Här är ett exempel på den för forumet.  Inte helt nöjd med bakgrundsbilden så ska justera lite.


I övrigt ska jag strax iväg på Spring Inspiration. Årlig modeshow här i stan. Ska först ta ett glas vin med min vän Carro. Vi hörs senare eller imorgon!

1 kommentar:

  1. Hej söt'=*) Tack för inbjudan<3ang modeeventet! Låter sjukt roligt! Så dumt bara att det är
    på lördag då jag jobbar heldygn=/ Annars hadde jag gärna följt med, men kan tyvärr inte boka av jobbet=/ Men gärna nästa gång?? Vi kanske kan ses nån dag ängå? byta ideer`? kraaam

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...