måndag 15 april 2013

Vad händer näst?


Denna vecka blir hyfsat lugn som det ser ut nu och det känns skönt när förra var så hektisk. Kommer att syssla med bokföring och deklarationen. Lagom spännande så därför tänkte jag berätta vad som annars händer framöver och då speciellt inom Modekampanj:

  • Ska planera en liten tripp till huvudstaden där jag och Mikael ska ha en konferens angående Modekampanj. Ska skriva en agenda så att vi verkligen får saker gjort, något som visserligen inte brukar vara något problem för oss. Jag vill även ta lite fler flugor i samma smäll när jag ändå åker upp så ska planera in lite fler saker.
  • Vi ska också försöka få till en liten reklamfilm som vi kan ha på startsidan och i andra syften. Jag har skrivit ett manus och känner mig ganska nöjd med det. Ska bara se om det går att få till lika bra i verkligheten.
  • Sen kan det vara dags att lite smått börja planera det större event vi ska ha i slutet av augusti.
  • Har förhoppningsvis snart också ett spännade samarbete ihop med en helt underbar tjej, som jag så klart berättar mer om senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...