tisdag 21 maj 2013

Första artikeln publicerad

Nu är min första artikel på Smile Magazine publicerad. En enkel beskrivning om mode och min uppfattning kring det:

http://www.smile-magazine.se/vada-mode/

Kommer att skriva löpande och har redan nu 10 ämnen som chefredaktören godkänt. Nästa kommer att vara ett litet test, som ni inte får missa.


Förresten så har jag bytt namn på Twitter och Instagram. Heter numera StylingAnna på båda.
www.twitter.com/stylinganna
www.instagram.com/stylinganna

1 kommentar:

  1. Va kul att skriva artiklar :-) Det är nåt jag gärna skulle göra. Bra skrivet oxå! Jag är ju inte särskilt modeintresserad, men det är klart att jag ändå vill se bra ut. Hur man ser ut har ju faktiskt en hel del att göra med hur man bemöts och t ex inför jobbintervjuer är det ju bra att tänka på vilket intryck man ger i olika outfits.Och lite kul med kläder tycker jag faktiskt att det är :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...