onsdag 29 maj 2013

Känn dig säker

Något ni ska veta är att alla åsikter jag har här i bloggen, vad gäller produkter eller övrigt är mina egna och kommer alltid att vara.
Får förfrågningar ibland att blogga om produkter och jag väljer bara sådant jag tycker känns ok och åsikterna är som sagt alltid mina.

Nu fick jag fråga om att blogga om ila dusk. Ett överfallslarm för tjejer som man faktiskt kan kalla en accessoar. Den är snygg och enkel att fästa på exempelvis väskan.
Jag tycker att säkerhet främst bland tjejer är viktig så därför tackade jag så klart ja till detta. Ila dusk fungerar så att man fäster den på väskan eller har den i nyckelknippan, blir man överfallen så drar man i den lilla kedjan. Ett högt och obehagligt ljud utlöses, låter som en kvinna faktiskt.

Jag har tack och lov inte haft möjlighet att prova min i verkliga livet men jag kommer definitivt ha med den. En billig livsförsäkring. Jag har tidigare haft ett slags spray som man sprutar mot förövarens ansikte och han får då en färg som inte går bort. Den ligger dock i väskan och det är svårare att komma åt ifall nu detta hemska skulle inträffa.

Vad kan man då ge för tips till tjejer som skulle råka ut för detta? Ja, sparka, slå och skrik så mycket du kan. Det skrämmer oftast iväg dem. Har personen en kniv eller annat vapen blir det så klart lite svårare. En självförsvarskurs ger oftast kunskap hur man avvärjer även ett sådant överfall.

Min slutsats är ialla fall att Ila dusk är en helt ok produkt. Den ger som sagt ifrån sig ett riktigt obehagligt ljud som inte går att stänga av. Det är kanske inte alltid så lätt att själv skrika för full hals. Man vet aldrig hur man kommer att reagera. Vissa fryser helt och tappar både röst och rörelser. Det är alltid lätt att säga innan hur man ska göra men jag tror inte det går att föreställa sig förrän man väl är där. Sen att produkten är smidig att fästa på väskan gör att den blir lätt att komma åt och att den även har en snygg design gör ju att fler vill ha den på väskan.

Ila dusk går att köpa hos exempelvis: www.iphoneochdesign.se

Passar fint på min datorväska :-)


7 kommentarer:

 1. Svar: Åh, tack så mycket! :)

  Riktigt snygga överfallslarm! Bra tips! :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, det sköna var att dom passade så perfekt dessutom <3

  SvaraRadera
 3. håller med ovan, va snyggt också :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad häftigt! En riktigt bra produkt ju! :D

  Sv; Ja visst är dom! :)

  SvaraRadera
 5. sv. Tack så hemskt mycket! Snällt av dig! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...