onsdag 8 maj 2013

Olika kategorier i skogarderoben

Hur ser det ut hos er? Har ni olika kategorier i er skogarderob? Hos mig ser det ut så här:

- Pumps till vardags
- Pumps till fest

- Stövlar till vardags
- Stövlar till fest
- Sandaler för vardags
- Sandaler för fest

- Ballerina
- Sneakers
- Övriga

Jag skiljer ofta på fest och vardags även om jag ibland kan fuska lite. Sen kan jag också skilja mellan vinter/höst och vår/sommar. Man vill ju gärna ha lite ljusare och färggladare alternativ när det blir varmare ute även om man kanske inte använder en del skomodeller så mycket vissa årstider.

Nu när våren är igång så upptäckte jag att jag har dåligt i kategorin "Pumps till fest för vår/sommar". (Händer att jag även har pumps på vintern till finare festsammanhang och speciellt även på hösten när det är snöfritt.)
Har jag ingen brådska så handlar jag gärna från nätet, utbudet är ju så mycket större än här i Jönköping. Jag kollar in skor hos Spartoo.se som har mycket fint att välja på.

Som dessa i beige för Steve Madden:

Eller dessa med peep toe från Iron Fist (ni vet ju att jag diggar dem):
Hur läcker är inte denna asymmetriska från Grefette i lila:


Fler pumps hittas här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...