fredag 7 juni 2013

Besatt av klackar

Håller på att kolla på nya skor. Vad jag än behöver ha för skor så fastnar jag alltid på höga klackar. Det är helt galet för hur snygga de än är så är det ju inte skor man använder så jätte ofta. Vet inte hur många jag har hemma ståendes i garderoben som jag inte använt alls. Sen är de ju nästan värda att bara ha som prydnad eller samlarobjekt ;-) Men man använder ju vardagsskor betydligt mer och behöver ha fler sådana.

Som vanligt fastnar jag alltid på godbitarna från Iron fist.

Funderar ändå på någon av dessa två. De är lite mer neutrala än exempelvis:
Som man säkert skulle tröttna på snabbt och ha lite problem att matcha (En sådan här sko kräver en neutral klädsel för att få sin rättvisa) men det hindrar mig ändå inte från att dregla en smula...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...