söndag 16 juni 2013

Färgrådgivningsdag

Idag har jag haft färgrådgivning med en kvinna som heter Åse. Riktigt trevligt! Förutom rådgivning av just färger så ingår det också en lättare sminkning i denna tjänst. Som jag har sagt tidigare så har jag 2 makeupkurser kvar för att bli renodlad stylist men jag kan mycket ändå. Jag har alltid haft ett intresse för det, har sminkat många och läst ett antal böcker i ämnet men blev riktigt sugen idag på att gå dessa kurser. Att sminka andra är riktigt kul!Mer om mina tjänster här: http://www.accessoeramera.nu/p/stylingtjanster.html

3 kommentarer:

  1. Svar: Ja, visst var det en härlig färg! :)
    Hur står det till med dig idag? Haft en fin helg?

    SvaraRadera
  2. Så roligt skulle också vilja jobba inom det

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...