måndag 17 juni 2013

REA-shopping

Klickade hem lite grejer från Nelly´s rea. Jag har ju länge varit en sucker för den här spetsklänningen som ni vet men aldrig fått tummen ur att beställa den. Så nu jäklar tänkte jag! Rosa blev färgen. Jag gillar verkligen modellen med lite längre armar och skymd byst, detta gör att det är helt ok att den är ganska kort. Man får visa upp sina ben och jag får nog ändå säga att det är en av mina bästa assets.
Jag kan knappt vänta att få ha den ihop med min bikerjacka och ett par höga klackar.


På tal om höga klackar så ville jag ha ett par helsvarta lite högre. Tycker det var svårt att hitta några som fanns i min storlek och som kändes som en bra modell. Ville helst ha några med 12 cm klack, tycker man blir så otroligt lång om de är högre. Blev dessa till slut som visserligen är 14 cm. Annars gillar jag tån på denna modell.

Ska faktiskt erkänna att jag la dessa från Jeffrey Campbell i varukorgen först. De är riktigt läckra men fick bita mig i läppen och inse att jag förmodligen inte kommer att använda dem mer än någon enstaka gång.


Något annat jag verkligen fastnade för var denna kjol, grymt snygg.


3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...