söndag 21 juli 2013

Händer vecka 30

 
Nu är jag hemma igen och börjar jobba imorgon. Lite blandade känslor. Det är skönt att vara ledig men jag gillar verkligen att jobba, speciellt med Modekampanj. Är lite osäker på vad jag exakt ska syssla med i veckan, vad jag ska prioritera alltså. Listan med att-göra är riktigt lång.
Jag tror det får bli så här:
  • Skriva klart ena artikel för Smile och ev börja med den andra
  • Planering inför ett litet event
  • Fixa nya flyers
  • Lägga lite energi på forumet och bloggarna så klart
Får börja där och se lite vad tiden utvisar. På mitt andra jobb blir det:
  • Installation av min chefs dator (den försvann i transporten så kom senare än planerat)
  • Beställa hem AutoCad och börja lära mig det
  • Pappersarbete

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...