lördag 13 juli 2013

Sammanställning Stockholm

Hade inte med någon dator till Stockholm så blev lite dåligt bloggande. Nu är jag tillbaka i Jönköping igen (med blandade känslor som vanligt..)
Ni har ju sett lite vad jag gjort men tänkte ge en mer detaljerad sammanställning.

Jag träffade ju Marielle i onsdag för intervju om henne och hennes företag. Jag älskar verkligen att träffa entreprenörer. Det är alltid sådant driv och sådan positiv energi. Ska jobba med artikeln nu i veckan. Vi var och kollade en sväng på väskor också. Man kan ju lugnt säga att det är en stor fördel med att bo i Stockholm. All denna shopping!

Sen skulle jag träffat en kvinna som är stylist i torsdag för hjälp med artikeln om vintage. Hon blev tyvärr sjuk och fick ställa in. Men hon kommer att hjälpa mig ändå. Dessutom hoppas jag att få träffa henne nästa gång jag är i stan. Förhoppningsvis ska jag tillbaka nu i slutet av månaden. Vi har ju de här månadsvisa eventen med Modekampanj.

Sen träffade jag ju som ni ser nedan underbara Ida. Det var en riktigt trevlig kväll. Ida är ju också entreprenör och som jag skrev innan så älskar jag att umgås med sådana människor. Verkligen härlig energi! Vi spånade lite på att ha ett event i Stockholm, vore verkligen superkul.

Som sagt var det med blandade känslor jag lämnade Stockholm, älskar verkligen den staden och måste erkänna att tankarna att flytta dit faktiskt finns. Vi får se vad tiden utvisar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...