onsdag 25 september 2013

Mera hår

Jag har provat det mesta inom mode och skönhet men inte när det kommer till hårförlängning, har någon bra(?) gen som gör att mitt hår växer som ogräs. Det gäller allt hår! Ögonfransarna är galet långa (bra), rakar jag benen på morgonen så har jag stubb på eftermiddagen (inte bra) osv.

Men om vi ska prata hår på huvudet så gillar jag när det är stort och fylligt. Spikrakt passar inte riktigt ihop med min ansiktsform. I vilket fall så är jag nu sugen på att prova löshår, så jag är inne på Rapunzel´s sida. Jag märker att jag inte kan något om detta, finns ju massor kul att välja på! Gissar att det går väldigt bra att ringa och få support, de lär ha en del erfarenhet av sådana frågor.

Så här vill jag ju se ut:


Är lite inne på Clip-on set Body Wave. Summer Blond kanske?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...