måndag 30 september 2013

Prioritering och planering

Var och lunchade med en väldigt trevlig tjej idag. Var lite inne på den här frågan hur jag hinner med allt. Den är enkel att svara på - Det gör jag inte! Men allt handlar hela tiden om prioriteringar och planering. Att inte ha tid finns inte i min värld om det är något som jag verkligen vill göra eller måste göra. Man får helt enkelt prioritera det som är viktigast och sedan planera för att vara så effektiv som möjligt.

Förr prioriterade jag bort träning men jag vet att träning gör att jag orkar mer därför tränar jag nu 2-3 gånger i veckan. Detta innebär att något annat blir lidande, jag har ju inte automatiskt fått mer tid. Kan säga att det är städning och tvättning som ligger risigt till nu.

På tal om omprioriteringar så blir denna vecka sådan. Berättade ju om att jag fått förfrågan att hjälpa ett företag med event. De har accepterat min offert nu så det blir fokus på det. Dessutom ligger det här företaget i Stockholm så kommer att åka dit i helgen.


1 kommentar:

  1. Så tänker jag också! :) Hade jag inte tränat hade jag inte orkat det jag håller på med.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...