tisdag 10 september 2013

Strumpbyxor och Peep toes?

Jag fick lite beslutångest över hur jag skulle göra med outfiten på torsdag. Jag ville ha mina nya skor från Missoni, som är av peep toe-modell. Sen vill jag också ha en kort klänning och tänkte då att jag bör ha strumpbyxor. Dels är det lite kyligare ute men sen blir ju benen snyggare(!) Jag får lätt blåmärken och andra märken på benen så därför är barbent inte det snyggaste, speciellt inte när solbrännan är helt borta.

Jag googlade och hittade dessa:


De är en variant som är väldigt tunn i tårna. Perfekt för sandaler och just peep toes som ni ser på bilden. De hittas här för endast 5 pund och frakten var inte så dyr den heller.

2 kommentarer:

  1. testa :)
    inte alltid supersnyggt när kanten på vanliga nylonstrumpor syns :)

    SvaraRadera
  2. Det är jättesnyggt. Tror jag hittade en sån variant på nån vanlig butik också. Typ Lindex. Jag hade dem i mina peeptoes på en bloggmiddag. Galet snyggt och var helt osynliga :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...