torsdag 16 april 2015

Starta & Driva Eget-Turné

Jag ska vara med på Nyföretagarcentrums turné Starta & Driva Eget eller ja i alla fall i Göteborg. Det var lite kort varsel för mig att kunna lösa att vara med hela veckan tyvärr men Göteborg blir det och det är också där som de räknar med flest besökare. Det är på tisdag den 21:a mellan 9-11 på Bergakungen.

Mats som är marknadschef vill också att jag är med på deras Starta-eget mässa senare i höst, så det blir ett litet prov nu för att se hur stort intresset är. Jag ska prata blogg! Med fokus på företagande. Företag som vill komma igång att blogga eller företag som vill synas på bloggar som marknadsföring. Detta är något som har väckt stort intresse på flera håll har jag märkt. Jag har även träffat en stor reklambyrå här i stan för att prata om detta osv.

Jag fixade lite schyssta flyers, vad tycker ni? ;-) Det är fram och baksida..Håller nu också på att uppdatera Business Bloggers hemsida. Inte riktigt klart än.. Återkommer med det! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...