söndag 2 augusti 2015

Udda föreläsning

Igår hade jag en ganska udda föreläsning. Det var en kvinnlig bikerträff med mc-intresserade brudar från hela Sverige. Vi höll föreläsningen ute för det var så fint väder. De verkade ha riktigt mysigt, de bodde i tält, grillade och badade i badtunna. Det var lite roligt för när jag kom så sa de att direkt förstod att det var jag eftersom min stil skilde sig från deras. Jag tyckte att deras stil var cool men de sa att jag väl inte vågade påstå annat där. Haha! Det är klart att de inte är de kretsarna jag brukar umgås i men jag tycker de är riktigt coola och dessutom var de supertrevliga!

Något av det bästa med mitt jobb är ju just att träffa så himla mycket olika människor. Att få åka runt och uppleva olika kulturer och se olika livsstilar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...