tisdag 4 augusti 2015

Vill se världen!

Jag är sugen på att resa mycket mer än vad jag har gjort och att se världen. Det har tyvärr blivit att man prioriterat annat, speciellt när man försökt komma igång med företaget. Min stora dröm är att kunna utveckla mina projekt så pass mycket att de blir mer självgående så att jag lättare kan resa mer. Jag vill uppleva olika kulturer och människor, se platser som man knappt trodde fanns, prova mat, shoppa inhemskt hantverk, strosa runt i storstäder och ta del av allt som världen har ett erbjuda.

Det kommer nog bli en del reser framåt nu... Åker till Kroatien med Qoola Qvinnor om en månad. Sen blir det förmodligen någon solresa i december/januari och förhoppningsvis New York i sommar men jag vill ha mer!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...