Stylingteam

Vill du jobba inom mode/skönhet? Tycker du att försäljning är roligt? Vill du få gratis utbildning inom styling? Vill du jobba tillsammans med ett härligt team som pushar och peppar varandra?

Jag är stylist och har mitt egna stylingteam som jobbar med försäljning av makeup och skönhetsprodukter samt kläder. Just nu finns det några platser lediga. Jag utbildar inom stil, färg, styling och makeup. Även försäljning och marknadsföring. Att jobba i ett team innebär mycket möjligheter, man kan starta projekt tillsammans, man kan åka iväg på roliga event, bolla idéer och annat skoj.
Det kan också finnas möjlighet att delta vid mina andra styling och eventuppdrag. Jag har mycket idéer och planer för framtiden. Det finns många karriärsmöjligheter för rätt personer.

Som person bör du vara social, tycka om att skapa kontakter och du måste ha ett eget driv. Inga förkunskaper inom mode och skönhet är nödvändiga. Det viktiga är personligheten. Det är ett extrajobb som fungerar att kombinera med heltidsjobb eller studier. Man väljer själv hur mycket tid man vill lägga på det, inga krav på försäljning och man binder sig inte (kräver dock att man är engagerad för att ta del av utbildningarna).

Lönen vid försäljningen är provisionsbaserad, vid andra uppdrag är det timlön. Dessutom får man ta del av mina exklusiva utbildningar som är värda en hel del. Det gör att detta är en unik möjlighet!

Teammötena kommer att ske främst i Jönköping men det finns inget krav att du måste bo här. Det är upp till dig om du vill ta dig på mötena/utbildningarna. Försäljningen kan ske i din stad. Är du riktigt driftig kan jag hjälpa dig att starta ett eget stylingteam hos dig. Du får då specialutbildning och annan hjälp.

Vid intresse kontakta mig på anna@stylinganna.se och berätta lite om dig själv.


Mer information om teamet kommer att komma här nedan.....

6 kommentarer:

 1. Hur gammal måste man vara för att kunna ansöka?

  SvaraRadera
 2. Är det möjligt att plugga och vara del av stylingteamet samtidigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Detta är ett extrajobb som är väldigt flexibelt. Finns inga direkta krav på att man måste sälja för ett visst belopp eller vara delaktig på alla möten. Ju mer man engagerar sig desto mer möjligheter får man men det är som sagt valfritt.

   Radera
 3. Vad innebär det att bli en del av teamet? Är det att sälja produkter eller hålla klasser eller hur fungerar det? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att sälja är själva grunden och en stor del av det, sen kommer det att innebära mycket annat. Man får som det står ovan utbildning av mig, det finns möjlighet att vara med vid styling och eventuppdrag mm. Vi kommer att jobba en del med försäljningen tillsammans men det är också mycket enskilt arbete med eget ansvar.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...