onsdag 20 oktober 2010

Neira

Jag har nyligen börjat som säljare för Neira Accessoarer AB.
Hittade att de sökte säljare här i Jönköping och tyckte att det lät perfekt för mig, dessutom har de ursnygga saker (finns nog inte en enda sak jag inte skulle kunna tänka mig att använda själv).

Försäljningen sker genom exklusivt bokade visningskvällar och är perfekt för förfesten, tjejkvällen eller varför inte på kontoret med kollegorna efter arbetstid (män är inte förbjudna, de kan kanske behöva hjälp att köpa presenter/julklappar till sina flickvänner/fruar, mammor, systrar och vänner ;) ).
Alla produkter finns med på visningen så alla kan prova och klämma på allt.

Är du intresserad av att boka en visning eller vill ha mer info kan du maila mig på accessoeramera@gmail.com eller gå in på deras hemsida http://www.neira.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...