Event

Jag fullkomligt älskar att anordna event. Det är framförallt själva projektledningen genom att hålla ihop allt, få saker gjorda, se till att folk gör det de ska, ha listor att kunna bocka av, sträva efter ett mål osv som gör att jag brinner för detta men också det kreativa i att hitta på nya idéer och roliga inslag.

Jag har mitt egna företag: Styling & Event by Anna, som anordnar event med fokus på mode och skönhetsbranschen. Har du något event du behöver hjälp med? Stort som smått så tveka inte att kontakta mig på anna@stylinganna.se

Vi kan hjälpa till med allt från idéer till genomförande, marknadsföring och återkoppling.

Aktuellt


Nu håller vi på att planera event för våren 2015.

Några tidigare referenser nedan:


Business Bloggers

Jag anordnade ett bloggevent med fokus på entreprenörskap i Stockholm i november 2014. Det var utställare, föreläsningar, vinstregn, gåvor, mat/dryck, VIP-mingel, goodiebags och mycket mer www.businessbloggers.se
Skönhetsevent

Mitt företag anordnade den 24:e april ett Skönhetsevent i Jönköping. Det var ett event för yrkesverksamma inom skönhetsbranschen. Kvällen bjöd på utställare inom hår, hud, makeup och naglar samt föreläsningar om trender och andra aktuella ämnen. Det var också ett VIP-mingel för bloggare som fick tillgång att prata med utställarna innan övriga gäster anlände.


Kvällen bjöd också på god mat och dryck samt goodiebags. Bilder från eventet hittas här.

Amae Haircare 
www.amaehaircare.com
Hur ser hårtrenderna ut?

Rosenserien
http://rosenserien.com
Finns det 100% ekologiska och naturliga produkter? Hur möter du dina kunders efterfrågan på rena produkter?

Scratch
www.scratch-alingsas.se
Produktkunskap Lack & Lack Gel
Vad ska du tänka på när du tar in ett lacksortiment i din salong?
Lack gel vad är det? Vad är skillnaden på de som finns på marknaden?
Hur arbetar vi med lack gel? Vi demonstrerar hur lättarbetat det är. Vad för utbildning krävs?

Adrienne Feller
www.adriennefeller.se
Adrienne Fellers sätt att se på skönhet genom harmoni och hälsa och utifrån det anpassa produkter och behandlingar efter varje individ med "Specially made for you" och "Nature inspiring the soul".

MollisCare
www.molliscare.se
Presenterar företaget och dess produkter, speciellt inom varumärket Hjärtligt samt certifieringen Grön salong.

Exitus
www.exitus.eu 
Berättar om Exitus och om hur det kan hjälpa människor med olika hudproblem som akne, eksem, skadad och grov hud.

IC Group
www.icgroup.se
The Future Of The Nail Industry - Vi pratar om salongstrender och vad CND Shellac och Vinylux kan göra för just din salong.
Mineralogie - Nytt mineral make up märke på svenska marknaden.

Matrisse
http://matrisse.com
Visar sitt sortiment inom fotvård.

Palina
www.palina.se
Visar sina kvalité- och hudvänliga produkter som är fria från tilltäppande och irriterande ämnen och därmed passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Palina är utvecklat av svenska makeupartister och hudterapeuter med högsta kvalitetskrav. Resultat är produkter med mycket goda sminkegenskaper och oöverträfflig hållbarhet.

Art Clinic
www.artclinic.se
Art Clinic är idag en av Sveriges största privata specialistkliniker och erbjuder vård inom flera olika specialistområden som Plastikkirurgi, Ortopedi, Kärlkirurgi, Ögonkirurgi och Icke kirurgiska behandlingar som Injektionsbehandlingar och Laserbehandlingar. Under eventet kommer de att föreläsa kring injektionsbehandlingar. De visar foto före och efter behandlingar.

Skönhetsmingel

Jag hjälpte en salong i Stockholm att anordna en mingelkväll. Mitt ansvar var marknadsföring, idéer och planering för kvällen samt projektledning. Det blev en lyckad kväll där gästerna fick prova på behandlingar, ta del av riktigt bra erbjudanden, lyssna till experter inom olika områden och så klart läskande drinkar, tilltugg och goodiebags.


Jönköpings Bloggfest

Jag anordnade tillsammans med en tjej som heter Karin Jönköpings första bloggfest på Karlssons salonger 18 maj 2012. Vi hade gäster från hela Sverige med 50 stycken VIP-bloggare och 150 för efterfesten. Vi hade tävlingar, modevisning, stationer med hår/makeup/naglar, goodiebags, tilltugg, drinkar och mycket annat skoj. Vi hade stor respons från media, deltagarna och sponsorer med ett sponsorvärde på uppåt 400,000:-


Två av de medier vi var med i:Se mer info på www.jonkopingsbloggfest.blogg.se

Vi tackar alla våra sponsorer som gjorde denna kväll möjlig!Invigningsfest Stenbergs

Jag har jobbat på Stenbergs i Jönköping som event och mässansvarig. Jag var projektledare för en stor invigningsfest under hösten 2012 som innebar ett öppet hus på dagen med ca 500 gäster och en middag på kvällen med 200 gäster. På dagen hade vi tipspromenad och stationer med information om företaget, vi serverade buffé, hade bandsklippning och mycket mer. På kvällen var det 3-rätters middag, underhållning och efterfest.Jag var också projektledare angående företags deltagande på en stor mässa i Stockholm under hösten 2012 där jag bland annat planerade montern, tog fram en film om företaget, fixade mat, dryck och mycket mer.

Det har också varit ett antal mindre aktiviteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...