torsdag 28 oktober 2010

Tips till smyckestillverkare

Till er som tillverkar egna smycken vill jag tipsa om tradera (något som säkert många inte tänker på).
http://www.tradera.com/Smyckestillverkning-c3_180314

Finns mängder med delar och tillbehör och det går att göra en hel del fynd.

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset, många kul grejer

    SvaraRadera
  2. Hej hej, jag heter Emelie och har hållit på med tillverka massa smycken av pärlor i ca 2 år, har även jobbat i en pärlbutik. Har nu slutat med detta och övergått till silversmide så jag har en hel byrå med pärlor och tillbehör som jag skulle vilja sälja till dig för ett förmånligt pris! (Alla pärlor är ju egentligen mina älsklingar, men har nog bestämt mig att släppa dom nu)
    Intresserad? Maila mig på emeliii_888@hotmail.com eller om du vet någon annan som kan vara intresserad :)
    Tack på för hand Mvh Emelie

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...