söndag 14 november 2010

Det andra rummet - Walk-in-closet

När jag berättade att jag hade två rum på övervåningen, som inte har använts och att jag gjort det ena rummet till min ateljé så lovade jag att återkomma om det andra rummet....
Walk-in-closet så klart! De flesta tjejers dröm...

Här har jag det mesta jag använder av klänningar, kavajer, tröjor, byxor, kjolar, skor, väskor och smycken. Har kvar toppar, leggings, underkläder, ytterkläder, en del skor, väskor och smycken i garderober nere.

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Gud vad fantastiskt att ha så mycket utrymme för detta. Jag gillar att det är flera rader av klädhängade mitt i rummet. Annars brukar ju allt vara låst till väggarna. Jag håller själv på att förhandla med min sambo om att få en egen Walk in-closet när vi flyttar om ett år. Han är rätt motstridig, men jag hoppas att han kommer att ge sig nu när jag lovat att han kan få ha ett flipperspel i vårt gästrum :)

    SvaraRadera
  2. Gäller att kompromissa i ett förhållande :) Ja, jag tycker att det blev ganska bra med hängarna, man ser lätt vad man har..

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...