onsdag 15 december 2010

Shopping utan julklappshysteri

Man är inte direkt ensam på stan i dessa tider och jag är nog den enda som inte shoppar julklappar.
Har inhandlat lite grejer till marknaden på söndag och lite annat skoj.

Hittade dessa söta ljusslingor bestående av handväskor, kunde man låta bli?!
Vet inte riktigt hur jag ska ha dem, får åtminstone bli i köket eftersom det är där jag har rosa.
 Var inne på bokhandeln en sväng och hittade ett väldigt sött anteckningsblock. Alltid bra att ha, på exempelvis marknader om man behöver skriva upp saker (beställningar kanske?! ;)). Köpte även Isabella Löwengrips bok. Jag vet att målgruppen för boken är tonårstjejer (något jag passerade för ett litet(!) tag sedan) men jag tycker hon verkar vara en härlig och driven tjej, ska bli intressant att läsa.
Sen inhandlade jag lite grejer till marknaden. Lite dekoration så att mitt bord ser lockande ut och en spegel så folk kan prova mina smycken och se hur det ser ut på dem. Hittade en perfekt spegel  i precis den storlek och den stadiga fot som jag ville ha.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...