måndag 3 januari 2011

Bokstavsstansar

Är lite sugen på att prova bokstavsstansar, är ganska inne med det just nu. Kan vara kul att ha med lite olika budskap i smyckena eller om någon vill ha med ett namn. Men då ska det inte bara vara en kedja och en platta med en text på, ska "baka" in det lite fint i mina vanliga smycken.

Finns ett set hos Clas Ohlsson och har läst i lite forum att de är helt ok, även om jag tycker att priset 159:- verkar lite lågt.
Men för det priset kan man faktiskt prova, får bli en tur till stan imorgon.

 
Bilden kommer från http://www.clasohlson.se/


2 kommentarer:

  1. Jag har dom där stansarna och dom är väldigt bra tycker jag. Det finns inte å, ä, och ö, men jag fick tipset att göra prickarna med en smal spik. Då kan man ju skriva på svenska om man vill också :o)

    SvaraRadera
  2. Jaha, vad bra! Har inte köpt dem än men det ska jag göra. Tack för tipset med! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...