fredag 21 januari 2011

Trälledojjor

Jag vet inte men de känns som om jag förknippar träskor med somrarna som 10-åring med morfar, min uppväxt på landet och raggarna från gymnasietiden. Känns inte riktigt som min stil idag.
Så jag är inte den som jublar över att H&M tillsammans med Swedish Hasbeens ska lansera just trälledojjor nu till våren. Men visst är dessa modeller snyggare än de jag tänker på och de passar jätte bra till den bohemiska 70-tals stil som är inne i vår.


1 kommentar:

 1. Sv
  . Ja visst är dom fina, jag röstar oxå på dom vita. Så snyggt till sommaren.

  Kul för H&M Hoppas det blir bra...längtar tills Elin Kling´s kollektion för H&M kommer ut tror det var i början av januari va??

  Mvh Shall
  www.skohall.se

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...