onsdag 16 februari 2011

Inspiration is all around us

Jag tycker det är så underbart när man är kreativ, man kan få inspiration från precis vad som helst och inspirationen ger alltid ett sådant glädjerus.
Jag får ofta inspiration från färger men också från naturen, människor, tidningar, tv, internet, andras verk, ja allt! Var inne en snabbis i en butik idag och fick lite inspiration att prova en ny teknik, med de här tunna gummislangarna som jag köpte för ett tag sedan. En teknik som jag inte använt på många många år.
Berättar mer om det längre fram (om det nu blir något bra av det ;)).2 kommentarer:

  1. Svar: Ja jag hade jättetrevligt tack vare det underbara sällskapet! :D

    SvaraRadera
  2. ska bli kul att se vad du får ihop av detta:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...