måndag 7 februari 2011

Måndagsstrul

Sitter och beställer lite nya smyckesgrejer igen. Denna gång från http://www.fruparla.se/ Där finns mycket och mycket fint men måste klaga lite för sidan är otroligt seg plus att jag efter jobbet satt och kollade igenom vad jag ville ha, jag var nästan klar när det kom en sak emellan och sedan när jag skulle slutföra ordern så var varukorgen tom. Det tog nästan 1 timma att plocka ihop allt, så det var riktigt irriterande.
Och nu när jag ska lägga ordern igen så är det fortfarande segt och tar nästan 1 timma igen.
2 timmar som jag behövt till annat men that is life I guess.

Kolla in de ursöta berlockerna föreställande väskor i krokodilskinn som de har:

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...