måndag 21 februari 2011

Nöj er inte!

Min värsta mardröm (näst efter dödsfall och sjukdom i min närhet) är att jag ska ha ett "Svenssonliv".
Ha ett jobb som jag inte tycker är roligt men liksom funkar, man, barn, villa, volvo å vovve (you know the story). Sen att nöja sig med att jobba hela dagarna med något man inte är direkt passionerad för, gå hem, äta, sova och sedan upp och jobba igen. Samma visa dag in och dag ut tills man fyller 65 och får en urdålig pension så att man ändå inte har råd att göra något eller ännu värre att må fysiskt dåligt så att man inte kan göra något.

Jag säger inte att "Svenssonlivet" är fel, vissa trivs super bra med det och älskar sina liv. Det är kanon, fortsätt med det! Men vad ni än gör i livet, nöj er inte med något halvdant. Det är aldrig försent att ta tag i det du alltid har drömt om.

Du lever faktiskt bara en gång och du lever här och nu!

2 kommentarer:

  1. svar: tack snälla!

    håller med om det där. min mardröm är absolut svenssonlivet!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig! Det är en mardröm att leva ett "svenssonliv". Det kanske funkar för andra, men tyvärr det funkar inte för mig. Jag skulle må dåligt för resten av mitt liv att jobba med nåt jag inte trivs med och som jag inte brinner för.

    "you cannot fulfill your dreams unless you dare to risk it all". Man måste verkligen våga tro på sig själv och då kommer man att komma långt. Nöja sig med the second best, det är inte min grej!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...