torsdag 10 februari 2011

Sötaste ringarna

Idag blev det ännu senare hemkomst från visningen. Var hos en kvinna som bor i ett underbart stort hus, som de så fint byggt ut. Hon har även en egen liten butik på gården. Helmysigt! Gör även lite smycken hon med.
Stora fördelen som jag sa igår är att få träffa alla dessa härliga människor.

(Tur dock att man kan förbereda lite inlägg och spara som utkast, gjorde nedan på lunchen idag).

Om man vill fortsätta i de blommiga tankarna så visar jag här några väldigt söta ringar från http://www.have2have.se/ Väldigt läckra till våren, jag tänker mig ett par vita jeans, högklackade clogs och ett enkelt linne i rött/blått/grönt (vilken ring man nu väljer).

4 kommentarer:

 1. Men så söta! Me think I have2have... :o)

  SvaraRadera
 2. nästan lite för socker söta för min smak :)

  SvaraRadera
 3. sv: haha ja verkligen, det skulle inte vatt helt fel :)

  SvaraRadera
 4. tyck gärna till om min enkla outfit idag om du inte har något bättre för dig^^
  http://liborius.blogg.se/2011/february/dagens-enkla-look.html#comment

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...