torsdag 17 mars 2011

Energitips

Har hört från många att de tycker att jag har sådan otrolig energi. Hemligheten är helt enkelt att när jag gör eller pratar om sådant jag tycker är kul och brinner för så får jag mängder av energi. Jag kan ibland känna mig energilös, som idag till exempel. Hade ingen lust med något och ville bara sova. Sen pratade jag med en vän och fick sådan energi av det, hon är otroligt positiv och vi pratade om våra planer och drömmar för framtiden. Hon hade också ett annat tips för mer energi, berättar mer om det längre fram när jag har provat det. Nu när jag känner mig energilös så kommer jag att ringa till någon av mina positiva nära, har inte tänkt det på förut men det har faktiskt alltid hjälpt.

Så mina tips för mer energi är att för det första göra sådant som man tycker är kul och brinner för (observera dock att kul inte behöver innebära att allt man gör jämt är roligt men att man exempelvis har ett kul projekt och sedan tar tag i de problem som dyker upp inom det projektet), umgås med positiva människor som ger dig energi och planera in saker längre fram, se till att alltid ha något extra kul att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...