lördag 19 mars 2011

Fransväska

Den bohemiskalooken har aldrig riktigt varit min stil men känner mig ändå lite sugen på den nu i vår. Trodde inte jag var så lättpåverkad av modet :) Känner dock att jag fortfarande har svårt för de utsvängda jeansen alá 70-tal som är otroligt inne. I och för sig kände jag samma sak när stuprören blev mode men framhäver ju pumpsen mycket bättre när byxorna sitter åt där nere (älskar pumps!). Kände ockå så när det blev inne med spetsiga skor istället för runda, sen hade jag svårt med runda.
Jag följer inte modet som en slav utan tycker de är roligare med en egen personlig stil men det är lite kul att se att man kan bli lite påverkad ialla fall. Får nog bli att investera i en fransväska till att börja med ialla fall. Denna från Michael Kors som man hittar på http://www.net-a-porter-com/ vore inte helt fel...


5 kommentarer:

  1. Håller helt med dig där om de utsvängda byxorna. Jag blev aldrig riktigt ett fan av de spetsiga skorna utan höll mig till de runda hela tiden =P

    SvaraRadera
  2. Härlig väska och härlig blogg :)

    SvaraRadera
  3. Den där var riktigt fin.=) Sv. Det var riktigt mysigt också.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...