måndag 21 mars 2011

Hat, det starka ordet

Hat är ett väldigt starkt ord, lika starkt som kärlek. Jag tycker inte man borde säga att man älskar någon om man verkligen inte menar det och absolut inte använda ordet hat för lätt.
Egentligen tycker jag inte att man ska använda ordet hat alls. Jag kan helt ärligt säga att jag inte hatar någon, visst de finns några få människor som gjort mig illa under mitt liv, helt utan en rättvis anledning. Men varför ska dessa människor ens vara värd en känsla av mig? Vare sig det är kärlek eller hat? Är de ens värda att spendera någon som helst tanke åt?
Man är absolut som starkast om man inte låter det trycka ner en, om man bara fokuserar på det positiva och alla underbara människor man omges av och som ger energi. Jag säger inte att man ska ta skit men det jag menar är att när allt är upprätt så ska man släppa det och gå vidare.

Jag hatar inte, jag snackar inte skit, jag sjunker inte till deras nivå och jag mår otroligt bra.
Vem är det egentligen som har vunnit då?!

3 kommentarer:

 1. Taack :) Jag har sett flera i second hand butikerna, så det är bara att kolla där;)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Du har många kloka ord....

  SvaraRadera
 3. Hejsan !
  Jag har nu en liten tävling på bloggen !
  Tävlingen går ut på att du ska mejla/kommentera svaren
  På alla frågorna i mitt inlägg som heter HÄSTHJÄLPEN.
  Vinner gör den som kommer med de bästa förslagen.
  Vinnaren får välja mellan en header eller en redigerad bild !
  ALLA som deltar vinner en länkning till sin blogg och bdb
  och även andra sidor, skriv med de ni vill att jag ska länka.
  Tack på förhand för ditt deltagande <3
  http://theprancingpony.blogg.se/?tmp=22140222

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...