fredag 4 mars 2011

Orättvisor

Världen är orättvis, det kommer vi aldrig att komma ifrån. Men frågan är om man bara ska acceptera det alla gånger?! Nu tänker jag på "mindre" allvarliga problem som de som finns i vår vardag i västvärlden.
Om man sliter och jobbar riktigt hårt och sedan får man bara skit för det eller om man lägger all sin energi på någon och sedan bara får negativ respons tillbaka, är det okej?

Visst det finns tillfällen när det är meningslöst att kämpa emot, när det bara är bäst att bara låta det vara och gå vidare. Men det finns även de gånger när de blir värre genom att bara blunda för problemen och vända andra kinden till. Det handlar om att skapa respekt både för sig själv och inför andra. Det bygger din självkänsla och det gör dig till en bättre människa.

Så mitt råd till er unga damer och även killar för den delen, stå upp för er själva och ta ingen skit! Tänk också på att du lever ju bara en gång, så slösa inte bort det för någon som absolut inte är värd det.

2 kommentarer:

  1. det är rätt stå på dig, ingen ska behöva ta skit men tyvärr kommer världen aldrig bli rättvis

    SvaraRadera
  2. bra text!

    och som svar på din fråga så är det fortfarande lite hemligt vad vi ska hålla på med i företaget - det kommer att bli offentligt senast 1 maj, vi har många steg kvar att ta. men fortsätt följa min blogg så får du vara med hela vägen.! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...