torsdag 28 april 2011

Café Starta Eget

Lite last minute men kom på att jag har glömt att tipsa om "Cafè Starta Eget" på Johan Bauer Hotel här i Jönköping imorgon mellan 9.00-11.00.
Jag försöker gå på allt sådant, suger åt mig så mycket information och kunskap som man bara kan. Tror det kan vara en av nycklarna till framgång. Kan ju hoppas det ialla fall:)
Medverkar imorgon gör bland annat Skatteverket, Bolagsverket, SEB, Almi, If försäkringar, Tullverket, Swedbank, Nyföretagarcentrum, Verksamt.se med flera.

En annan sak som var lite rolig idag var att första numret av Isabella Löwengrips nya tidning Egoboost dök ner i brevlådan. 176 sidor (nåja hälften är reklam) av inspiration och tips. Tycker det är jätte intressant att läsa intervjuer med folk som har lyckats och de har med frågespalter i flera olika ämnen som verkar jätte bra. Mycket bra tips med om jag ska vara lite negativ måste jag säga att de flesta tips var sådana jag har hört förut och redan kunde. Kan ju dock bero på att jag är så otroligt bildad (höhö ;) ).

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...