lördag 9 april 2011

Dagens fynd

Tyvärr kände jag väl att Syfestivalen var exakt likadan som den i Borås i höstas. Men sen är det alltid inspirationsgivande att gå på sådana mässor, även om man sett det mesta förut. En liten rolig sak som jag hittade var dessa håraccessoarer, som man enkelt spänner fast i håret. Minns inte vad försäljaren sa men det fanns väldigt många olika sätt att använda den. Fanns i olika färger med men jag köpte den i svart. Väldigt skön att ha i håret måste jag säga, sitter riktigt bra och stramar inte så att det gör ont.

Jag satte upp den lite snabbt här, för att ni skulle få se den live men man måste nog träna lite för att få det bra.
Lite andra roliga saker som jag köpte är påfågelfjädrar, så himla läckra. Köpte även lila och svart gummirem. Använder mycket gummislang men har inte använt dessa remar/band tidigare. Får se vad jag hittar på med dem.Köpte även lite pärlor och andra smyckestillbehör. Grejer för att göra ett killarmband också, som jag kommer att visa sen. Hittade tyvärr inga roliga väskmönster eller annat som man kunde bli inspirerad av vad gäller sådant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...