lördag 30 april 2011

Kunskap är makt

Har ju sagt tidigare att jag älskar att lära mig och även att det är en del av det positiva med att bli äldre, du lär ju dig varje dag. Så finns det något bättre och enklare sätt att göra detta än böcker? Kurser och utbildningar i all ära men oftast kan det svida en del i plånboken plus att det kan vara svårt att hitta rätt kurs i just din stad.
Därför är det ju så underbart med våra bibliotek, helt gratis (om man inte som jag glömmer att lämna tillbaka böckerna och får betala böter :/ ). Och det finns faktiskt böcker om nästan allt också, jag lovar! Även sådant du inte trodde fanns.

En liten direktlänk till nätbiblioteket för er som bor i min kära stad Jönköping, här går det också att reservera och omboka böcker.
http://hbopac.lingonline.jonkoping.se/

Tänk också på att oftast har högskolarna ett bibliotek som även vi icke studenter har tillgång till.

2 kommentarer:

  1. hej!
    skulle vara sjukt kul om du ville kika in på min blogg! :d

    SvaraRadera
  2. sv: tack snälla! vad glad jag blir!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...