fredag 15 april 2011

Tålamod

När man syr gäller det ofta att ha tålamod, för det kan verkligen strula. Idag har jag sytt lite på väskan från sykursen (angående sykursen förresten så var den inställd i onsdags pga att läraren var sjuk, så blir nästa onsdag istället). Min symaskin ville inte vara med idag. Jag har som jag sagt förut en jätte gammal Husqvarna. Ofta är de äldre maskinerna bäst, då de är mer "rejäla" än dagens plastmaskiner. Min klarar ganska många lager av läder, något jag har nytta av men ibland vill det sig bara inte. Tråden hoppade ur hela tiden, spelade ingen roll hur jag ändra inställningarna eller använde funktionen som syr noggrannare (men långsammare). Kanske dags att byta nål, även om jag tycker att jag nyss bytte. Ska köpa en annan tråd med, den andra tog ändå slut.

Så ser man ut efter en sykväll, jätte bra att jag har rätt material på mina byxor (mysbyxor om någon undrar?!) som gör att allt fastnar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...