tisdag 24 maj 2011

Att misslyckas

Man läser ju ofta om folk som lyckats och som nått sina drömmar. Och det är ju bra, inspirationen behövs. Man läser om människor som mot alla odds, gjort det ingen trodde var möjligt. Underbar läsning!
Tyvärr finns det dock väldigt många som också misslyckas. Det är ju sällan något man läser om. För det är jag inget man vill prata om och ännu mindre skryta om.

För att lyckas tror jag att man måste tro på sig till 100%, att man verkligen vågar satsa och slänga sig utför det där stupet. Jag tror inte man kan tänka på att man eventuellt kan misslyckas. Jag tror absolut inte heller på att ge upp vid första lilla motstånd. Men jag tror ändå det är bra att ha en backup-plan. Vad händer om jag inte lyckas med de planer jag har? Tänk ut en reservplan, skriv ner den och glöm den sedan!

Om jag inte lyckas, så kommer jag att ändra om mina projekt eller skaffa nya. Jag kommer aldrig att ge mig. Sen kanske man får syssla med lite mindre roliga projekt under ett tag men kommer aldrig aldrig att ge mig...

2 kommentarer:

  1. Att misslyckas är inget misslyckande, det är en erfarenhet man behöver ha med sig för att lyckas. De som har lyckas har misslyckas många gånger innan de har lyckas. Därför tycker jag att vi skall ändra på ordet misslyckas och inse att vi är ett steg närmare att lyckas. =)

    SvaraRadera
  2. Helt rätt Veronica, ordet misslyckas låter så himla tråkigt också..

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...