torsdag 5 maj 2011

Mötesdag

Idag har jag haft lite möten. Först med Almi, de hjälper ju som de flesta kanske redan vet nyföretagare med rådgivning och annat sådant. Det var andra gången jag var där. Idag pratade vi lite om prissättning, tycker det där är lite svårt. Många nyföretagare sätter alldeles för låga priser och sedan går det inte ihop sig för dem. Det är ju en balansgång mellan att själv gå med vinst och ha ett pris som är rimligt för kunden att betala för den produkten eller tjänsten.

Sen träffade jag Science Park, de finns lokalt här i Jönköping. Sysslar också med rådgivning och sådant för nyföretagare. Man kan även få låna konferenslokaler, rum och hyra lokal om man skulle vilja. Det finns också möjlighet att kostnadsfritt få låna platser att sitta på ibland om man känner för det. Det är ganska bra. Jag känner att jag kan bli lite seg och lätt distraherad om jag sitter hemma. Sen finns det ju möjlighet att få lite kontakter.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...