söndag 22 maj 2011

Ny vinkling

Som ni säkert redan har märkt så har jag börjat skriva lite om uppstart av företag med mera. Min tanke är att jag kommer att skriva mer om detta, att ni får följa mitt arbete med att starta upp mina projekt. Följa med på mina framgångar, motgångar, roliga händelser och så klart tråkigt men nödvändigt arbete.

Jag har inte en oändligt stor hög med sedlar undanstoppat, jag har inte ett hav av kontakter, jag har varken rika eller direkt inflytelserika föräldrar. Men jag är driven, jag tror på mig själv och jag har viljan!

Jag kommer inte att ta bort något som jag tidigare skrivit om. Jag kommer fortsätta att skriva om accessoarer, roliga tävlingar, knäppa läckerheter och visa en massa härliga bilder.

Är det något mer som ni vill att jag ska ta upp så är ni varmt välkomna att höra av er, annars hoppas jag att ni kommer att gilla min nya vinkling.

1 kommentar:

  1. Kul att du är med i veckans blogg! Jag hör av mig när vinnaren har utsetts :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...