söndag 19 juni 2011

Bra för magen

Måste ge ett annat tips också, som jag själv nyligen upptäckt. Jag har länge haft orolig mage, även om jag inte riktigt förstått att jag haft det problemet. Finns säkert annat som också är bra för magen men något som är väldigt smidigt är Proviva. Super gott och det hjälper faktiskt magen. Kommer alltid ha det till frukost i fortsättningen. Min favorit är svartvinbär.

Ps: Alla mina tips är helt från min personliga åsikt som jag så gärna delar med mig av, alltså ingen "reklam".

2 kommentarer:

  1. Hej jag är med i en fototävling, och det skulle verkligen vara jätte snällt om du ville rösta på mig, för jag skulle verkligen vilja vinna en grill till min mamma (en grill är priset). Man kan rösta en gång om dagen... :)

    http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=134

    SvaraRadera
  2. Kanske skulle ta och testa proviva någon gång.=)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...