lördag 11 juni 2011

Dagen som försvann

Det tycker jag i och för sig att de flesta dagar gör.. Först spenderade jag några timmar vid datorn och forumet på www.ehandel.se, som jag rekommenderat tidigare. Timmarna kan verkligen försvinna snabbt om man läser på ett forum men man lär sig ju mängder.Resten av dagen bestod sedan av att lära mig mer om fotografering. Har aldrig direkt haft det som intresse, som jag vet att många andra har. Det är faktiskt rätt kul men riktigt svårt att få det bra med ljus, färger och rätt vinklar.Testade en mängder olika varianter och fick till det hyfsat bra på slutet tycker jag. Fortsättning följer dock..

På tal om fotografering så fick jag ett mail om en webkurs "Sätt ljus på dina sommarbilder".
Hittas här!
Har inte läst så mycket om det men litet tips för den som är intresserad av sådant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...