torsdag 9 juni 2011

Nu får det vara nog!

Jag vet inte hur många kvällar/nätter jag ligger i sängen och kommer på en massa med idéer eller saker jag borde göra eller kanske som jag redan borde ha gjort. Men sen när man vaknar på morgonen så är det totalt omöjligt att komma på vad det var man tänkte på.
Det blir ju lätt att hjärnan går på högvarv på dagarna när man sysslar med något särskilt och sen när man lägger sig i sängen och både kroppen och hjärnan slappnar av, så dyker alla undanträngda tankar upp. Jag kan ofta även vakna mitt i nätterna och komma på saker. Jag har ju även sagt tidigare att jag fått idéer från mina drömmar.

Jag vill inte gärna gå upp ur sängen och leta fram papper och penna, har svårt att somna om när jag väl gått upp. Så därför ska jag nu ta tag i detta och alltid ha papper och penna vid sängen.

6 kommentarer:

 1. Jaa alla borde ha papper & penna närheten utav sängen ;D

  SvaraRadera
 2. Smart!

  Ja det var jättekul =) Tack!

  SvaraRadera
 3. Smart ide där.=) Många gånger funderat på att se till att ha papper och penna vid sänge..

  SvaraRadera
 4. Guud vad varmt :P Vi har 27 grader inne nu

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...