fredag 1 juli 2011

För ryggen

Om man är stressad och sitter mycket vid datorn blir det lätt att få en spänd rygg, som jag har. Kan rekommendera några grejer som hjälper mig.
Träning är så klart det viktigaste, förutom att gå/springa så ofta jag kan, så kör jag med hantlar och gummiband varje dag. Jag lyfter hantlarna med axlarna. Innan var jag fruktansvärt spänd där och hade väldigt ont, nu känns det jätte bra. Med gummibandet gör jag "roddövningar" för övre delen av ryggen. Detta är fortfarande mitt värsta problemområde men det har blivit bättre.


Spikmattan har ju varit väldigt inne men den är faktiskt otroligt bra. Jag känner mig jätte avslappnad när jag ligger där och efteråt. Många säger att de inte klarar av att ligga på en sådan men jag lovar att efter att du gjort det 2-3 gånger så har du vant dig. Det gjorde ont i början men nu tycker jag bara att det är skönt. Skulle det vara olidligt så kan man prova att ha på sig en t-shirt i början eller lägga ett lakan över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...