söndag 17 juli 2011

Göteborg!

Har spenderat dagen i Göteborg, shoppat och fått en liten visning av skönhetsföretaget LR och deras produkter. Det var några tjejer som var intresserade av att bli konsulenter och då höll en tjej ett litet föredrag om detta hemma hos min bror och hans tjej.
Jag tycker att det är väldigt kul med skönhetprodukter, smink, doft, hår och allt sådant. Dessutom verkar deras grejer riktigt bra, till bra priser. Man ville typ ha allt :)

Men jag vet inte riktigt om jag har tid att vara konsulent, hade det varit för typ ett år sen och jag inte hade haft mina övriga projekt så hade jag nog kört på stort och köpt in den kompletta sminkväskan á 10500:-. Går dock att börja i mindre skala också eller för att bara köpa in till sig själv. Får se hur jag gör..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...