tisdag 5 juli 2011

Min sommar!

Man märker verkligen vilken skillnad det blir med allt inom affärvärlden på sommaren. Allt går ner i ett väldigt lungt tempo. Det kan vara lite frustrerande, speciellt om man inte tänkt att ta någon direkt semester.
Jag hade tänkt greja med mina projekt hela sommaren, så att jag är klar till hösten. Lite svårt när man ibland är beroende av andra. Dessutom har det dykt upp en del saker som jag ska göra i sommar ialla fall.
Fattar inte de som är oroliga för att de inte har några planer för sommaren :)
  • Stå på marknader med Veronica
  • Smögen med en annan vän
  • Hälsa på min far och hans sambo, bor söder om Vimmerby
  • Modeveckan i Köpenhamn
  • Modeveckan i Stockholm (kanske inte båda, jag får se)
  • Vill gärna hälsa på både Veronica i Örebro och en vän i Stockholm
+ att jag lovat att "gå ut och ta en drink" med flera vänner och så klart att jag måste hitta på något med min sambo också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...